Pomoč in informacije

Pomoč in informacije

naKlikaj.si je spletna trgovina za prodajo t.i. elektronskih kuponov s popusti različnih ponudnikov blaga in storitev. 

Spletna platforma je nekakšen posrednik med ponudnikom blaga in storitev ter končnim naročnikom.

Pri vsakem izdelku se nahaja gumb »Dodaj v košarico«, s katerim izdelek dodate v košarico. Postopek lahko seveda ponavljate dokler nimate v košarici vse izdelke, ki jih nameravate kupiti. Nato kliknite na gumb “Košarica”. Na strani »Košarica« lahko vidite vse izbrane izdelke, ki ste jih dodali v košarico, Izbranim izdelkom lahko poljubno spreminjate količino (jo povečate ali zmanjšate), lahko odstranite določeni izdelek, ipd. Na tem mestu lahko vpišete tudi kodo za popust (koda kupona), če jo seveda imate. S klikom na gumb »Blagajna« ali »Pojdite na blagajno« pa se premaknete na blagajno oziroma na začetek nakupnega procesa.

Nakup lahko opravite kot gost (v tem primeru morate ob vsakem nakupu znova vnesti svoje podatke), lahko pa registrirate nov uporabniški račun oz. če ste se že predhodno registrirali, se samo vpišite in sistem vas bo zaznal ter izpisal vaše obstoječe podatke (ime, priimek, naslov, naslov za dostavo …). Prosimo vas, da ste previdni in natančni ob vpisu vaših podatkov, s tem boste preprečili, da bi prišlo do zamude pri dostavi zaradi napačno vpisanega naslova ali pa da zaradi vaše napačne telefonske številke oziroma elektronskega naslova ne moremo preveriti vašega naročila, vas obvestiti o čakajočem izdelku ali dostavi.

Naslednji korak je izbira načina plačila vašega naročila. Trenutno lahko izbirate plačilo z nakazilom na naš bančni račun (Nakazilo na bančni račun), plačilo z različnimi kreditnimi karticami (MasterCard, Visa, American Express) in Paypal-om. Za nadaljevanje nakupa morate v tem koraku potrditi (označiti), da ste prebrali in se strinjate z našimi Splošnimi pogoji poslovanja, nato pa kliknete na gumb »Kupite in plačajte«.

Prikaže se vam spletna stran z zahvalo in podatki o vaši št. naročila, datumu, zneskom in izbranim načinom plačila.

Na vaš naveden elektronski naslov boste prejeli obvestilo o vašem nakupu, ki vsebuje izdelke in količine, ki ste jih izbrali ter ostale podatke. Ko vaše naročilo sprejmemo, prejmete samodejno potrdilo naročila, ki je hkrati tudi potrdilo, da smo vaše naročilo sprejeli.

V prejetem sporočilu so navedeni vsi podatki o naročilu. V kolikor ste za način plačila izbrali nakazilo na bančni račun (predračun) potem navedeni končni znesek z davkom nakažite na transakcijski račun, kjer pod zadevo oziroma sklic navedite svojo številko naročila.

Pogodba o nakupu naročenih izdelkov med kupcem in prodajalcem je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

Spletna trgovina Naklikaj.si sprejema tudi kupone za dodatne popuste in akcije, ki jih prejmejo občasno naše zveste stranke ter vsi prijavljeni na naše e-novice.

Kupon s kodo ugodnosti vpišete na strani “košarice” ali na strani “blagajna” in nato nadaljujete postopek nakupa.

Pri izbiri plačila “Nakazilo na bančni račun” izvedete plačilo preko spletne banke ali preko položnice (t.i. UPN nalog) na banki oziroma pošti.

Po končanem naročilu in izbiri “Nakazilo na bančni račun” boste vse podatke za nakazilo videli ob zaključku naročila, hkrati pa boste navodila za plačilo prejeli še na vaš naveden elektronski naslov.

Naročilo bo šlo v obdelavo, takoj ko prejmemo vaše plačilo na naš bančni račun.

Podatki za nakazilo:

Prejemnik: MD SVETOVANJE d.o.o.
Naslov prejemnika: Proletarska cesta 4, 1000 Ljubljana
Zadeva: (vnesite svojo št. naročila)
Znesek: (vnesite skupni znesek naročila)
IBAN: SI56 6100 0000 3986 077
sklic: 00 (vnesite svojo št. naročila)
BIC/SWIFT: HDELSI22

V kolikor ob zaključku svojega naročila niste prejeli našega potrditvenega sporočila na svoj e-naslov, nas o tem obvestite na naš elektronski naslov info@naklikaj.si

Predtem pa preverite, da ni morda naša e-pošta pristala v mapi za nezaželeno pošto (t.i. Spam).

Nenehno si prizadevamo, da bi vsa naročila plačana s kreditno oziroma plačilno kartico ali preko Paypal sistema, naročnikom kar se da hitro poslali e-kupon na njihov e-naslov. To nam večinoma uspeva in naše stranke prejmejo naročeno e-kupon že isti ali naslednji delovni dan.

V kolikor se izbere plačilo na TRR (bančno nakazilo), naročnik e-kupon na svoj e-naslov prejme isti ali naslednji delovni dan, ko je plačilo vidno na našem bančnem računu.

Večje razlike med fizičnimi in pravnimi osebami (podjetji, zavodi, društvi …) ni. Pri zaključku naročila (na blagajni) pravne osebe poleg ostalih podatkov vnesejo tudi svoj uradni naziv in vpišejo svojo davčno številko.

Načini plačila in dostava elektronskih licenc so enaka tako za fizične, kot tudi pravne osebe. Je pa dosedanja praksa, da pravne osebe zaradi večje količine naročil ponavadi izberejo plačilo po predračunu (bančno nakazilo), ni pa to nikakor pogoj. Več o tem si lahko preberete v naših pogojih poslovanja (pod postavko “Pravne osebe”).

Elektronske kupone je možno vrniti v zakonskem roku, če ti še niso bili uporabljeni (npr. že rezerviran termin pri ponudniku, ipd.). 

Podrobnosti si preberite na naši podstrani Pogoji poslovanja pod rubriko “Pravice do odstopa kupca od pogodbe”.

Naša ekipa se stalno trudi, da bi bile informacije kar se da točne in ažurne, a vas kljub temu prosimo, da se pred nakupom o natančnih podatkih pozanimate še pri posameznem izvajalcu storitve.

Trenutno omogočamo plačila s kreditnimi karticami (EuroCard/MasterCard, Visa, American Express), Paypal-om in po predračunu (bančno nakazilo).

Vsi načini plačila so popolnoma zavarovani in varni.

Bi želeli tudi sami ponuditi svoje storitve s popusti na NaKlikaj.si?

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca – kliknite tu!